Autocad

AutoCAD is software, gemaakt door Autodesk, voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken.

• Schets, bewerk en ontwerp 2D-geometrie en 3D-modellen met volumen, oppervlakken en meshobjecten.
  • Automatiseer taken zoals tekeningen vergelijken, blokken toevoegen en planningen maken.
  • Voer aanpassingen uit met add-on-apps en API’s.

Autocad gratis downloaden

Wil je het programma gratis downloaden zodat het programma eerst kunt proberen voordat je het koopt? Je kunt via deze link Autocad gratis downloaden om te proberen. Heb je verder nog vragen dan kun je ook het uitgebreide FAQ bekijken.

Toolsets voor jouw industrie

Het ontwerp- en tekenpakket bevat nu industriespecifieke functies en intelligente objecten voor architectuur, werktuigbouwkunde, elektrische ontwerpen en meer.

• Automatiseer plattegronden van verdiepingen, secties en verhogingen
  • Teken leidingen, kanalen en schakelingen snel met onderdelenbibliotheken
  • Genereer automatisch annotaties, lagen, planningen, lijsten en tabellen
  • Gebruik een op regels gebaseerde workflow om strikt te voldoen aan industriestandaarden

Whitepaper over de keuze tussen de full en de LT versie

Twijfel je tussen de verschillen versies? Dan kun je hier een whitepaper downloaden waar je alles kunt lezen over het verschil tussen Autocad en Autocad-LT

Via onze webshop CADdiscounter.com kun je Autocad kopen. Na je online aankoop heb je je nieuwe license binnen 4 uur in huis en kun je aan de slag.

CADdiscounter is officieel Autodesk Platinum Reseller. De webshop werkt met een unieke 4 uurs levermethode zodat Autodesk gebruikers binnen 4 uur met hun nieuwe licentie kunnen werken.

Via de nieuwsbrief van CADdiscounter ontvangen abonnees waardevolle tips&trics voor het werken met Autodesk software. Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief kan op deze pagina.

Autocad korting. Het team van CADdiscounter regelt het voor je.
Autocad

Autocad kopen met korting

Autocad korting? hoe regel je dat? Er zijn een aantal mogelijkheden om korting te krijgen op software van Autodesk. CADdiscounter.com is Autodesk Platinum Partner. Jouw

Lees meer
Autocad

Gratis Autocad downloaden

Autocad gratis downloaden om te proberen of omdat je even snel een paar DWG’s wil inzien en afdrukken? Dat kan met de gratis testversie van

Lees meer