Autodesk Premium Plan

Werk jij met Autodesk software en vallen er meer dan 50 seats onder je abonnement? Dan kun je een Autodesk Premium Plan aanschaffen. Maar wat is een Premium Plan en wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?

Sinds Autodesk is overgegaan op named-user licenties is het mogelijk om ondersteuning in de vorm van een Premium Plan te krijgen. Hiervoor kom je in aanmerking als je een Autodesk-abonnement met tenminste 50 seats afsluit.

Als je kiest voor een Premium Plan krijg je veel voordelen, zoals de mogelijkheid om rapportages te maken over het productgebruik en de gebruikersgegevens. Daarnaast krijg je 24/7 ondersteuning vanuit Autodesk. Op deze manier zul je nooit lang stilstaan in je project en verlies je geen kostbare tijd.

Wat zijn de voordelen van Autodesk Premium Plan

• 24/7 live support. Je kunt ondersteuning krijgen van een Autodesk specialist. Ook ’s avonds en in het weekend. Op deze manier kun je altijd verder met jouw project.
  • Krijg inzicht in het gebruik van de software. Vragen als wie gebruikt de software en hoe frequent wordt de software gebruikt worden beantwoordt in deze rapportages. Dit zijn gedetailleerde statistieken van elke gebruiker. Deze gegevens kun je eenvoudig exporteren naar een CSV-bestand.
  • Single Sign On (SSO). SSO zorgt voor extra beveiliging. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen via het bedrijfsnetwerk, zonder tweestapsverificatie.
  • Assistentie vanuit Autodesk. Autodesk experts kunnen je helpen bij het opzetten van diverse features in de software.

Hoe kun je een Autodesk Premium Plan afsluiten?

Bij bestelling van een nieuw single-user abonnement met tenminste 50 seats, kun je een Premium Plan afsluiten. Het biedt een grote meerwaarde voor bedrijven en teams met meer dan 50 gebruikers. Als je op zoekt bent naar nauwkeurige rapportage, deskundige ondersteuning binnen en buiten kantooruren, geavanceerde beveiliging en eenvoudig gebruikersbeheer, is een Premium Plan iets voor jou.

Wil je Autodesk software kopen? Je bestelt het eenvoudig, veilig en snel op onze website. Wil je een Premium Plan afsluiten? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.