Revit

Blog

Wat is er nieuw bij Revit 2024

Revit 2024: Ontdek de nieuwste functies en verbeteringen Revit 2024 is de nieuwste versie van Autodesk’s toonaangevende BIM (Building Information Modeling) software. Deze krachtige software

Lees meer
Wat is nieuw in Revit 2023
Blog

Wat is nieuw in Revit 2023?

Nieuwe functionaliteiten Revit 2023 Elk jaar rond deze tijd lanceert Autodesk de nieuwste versies van hun software. Zo ook dit keer. In deze blog zoomen

Lees meer
Autodesk Flex token
AutoCAD

Autodesk Flex Tokens

Maak jij af en toe gebruik van AutoCAD of andere Autodesk software, maar niet genoeg om een licentie af te sluiten? Dan hebben we goed nieuws voor

Lees meer
Renderen met Revit
Blog

Renderen met Revit

Je hebt net een mooi bouwwerk ontworpen in Revit, maar nu wil je jouw opdrachtgever laten zien waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt. Je wilt

Lees meer
Revit | BIM 360
BIM

Thuiswerken met Revit en BIM 360 Design

Met BIM360 design kunnen teams altijd en overal samenwerken aan een Revit project in de cloud. BIM 360 Design heeft bedrijven geholpen honderden uren aan Revit-workflows te besparen. Ontdek

Lees meer