Thuiswerken met Revit en BIM 360 Design

Revit BIM 360

Met BIM360 design kunnen teams altijd en overal samenwerken aan een Revit project in de cloud. BIM 360 Design heeft bedrijven geholpen honderden uren aan Revit-workflows te besparen. Ontdek nu hoe jij de productiviteit van je team kunt verbeteren.

Nu ook met datacenters in Europa

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om projectgegevens op te slaan en te beheren in Europa. Hierdoor kan je vanaf nu voldoen aan de vereisten voor gegevenslocatie en tegelijkertijd in real time samenwerken in Revit om de werkbelasting te beperken, de productiviteit te verhogen en projecten sneller af te ronden.

Waarom BIM 360 Design? Wij geven je 3 redenen.

Revit-gegevens-centraliseren

1. Centraliseer je gegevens

Krijg overal toegang tot AEC-gegevens in een algemene gegevensopslagplaats. Met BIM 360 Design kun je overal blijven werken met je favoriete tools en projectdocumenten op elk gewenst moment beheren.

Revit-samenwerking-verbeteren

2. De samenwerking met Revit verbeteren

Werk altijd en overal samen met je team aan Revit-modellen. Zet de beste persoon op de klus en stel sterkere teams samen.
Revit-volledig-beeld

3. Krijg een volledig beeld van je project

Zorg ervoor dat alle teamleden zich richten op dezelfde doelen, houd de voortgang van het project bij en los problemen vroeg in het proces op. Beperk afleiding en creëer zo meer ontwerp tijd.

Werk met verschillende teams samen aan dezelfde Revit modellen

Projectgegevens kunnen dus gecentraliseerd worden in de cloud om, te besparen op de IT kosten, gebruikers machtigingen te beheersen, modelvoortgang te visualiseren, toegang te verlenen aan personen die niet met Revit werken en nog veel meer. Breng teams met elkaar in contact om bouwproject ruim op tijd en binnen het budget op te leveren.

Vergelijk verschillende mogelijkheden om samen te werken in Revit en in BIM 360 Design

Op welke manier werk je op dit moment samen in Revit? Vergelijk BIM 360 Design. Op de korte termijn lijkt het misschien handiger om een FTP-site te gebruiken, of goedkoper om Revit-gegevens op te slaan in de app voor bestandsdeling van je kantoor. BIM 360 Design is echter de enige Revit-oplossing voor worksharing in de cloud met functies voor multidisciplinaire worksharing en coördinatie binnen één of meerdere bedrijven. Bekijk het verschil hieronder.

Revit Functielijst

Benieuwd wat BIM 360 Design voor jullie organisatie kan betekenen? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.