Revit 2022 is online! Wat kun je verwachten in de nieuwste versie?

Revit 2022

Rond april komt Autodesk jaarlijks met de update van Revit. Revit 2022 is nog toegankelijker en heeft meer functionaliteiten. Je kunt nog meer en beter samenwerken in het BIM-proces. Hou onze blog in de gaten voor updates.

Revit 2022 is online

Revit is vanaf nu te koop bij ons in de webshop. Naast Revit is ook de Revit LT en de Revit LT Suite 2022 online. Bestel je nieuwe software makkelijk en snel. Binnen 4 uur ontvang je de nieuwste software.

Gebruik je op dit moment een oudere versie van Revit en wil je deze upgraden naar de nieuwste Revit? Dit kan makkelijk via manage.autodesk.com. Je kan hier je bestaande software updaten naar de nieuwste versie

Wat is er nieuw?

Autodesk heeft voor de nieuwste versie zoveel mogelijk feedback van klanten verzameld om Revit nog beter te maken. In Revit 2022 kun je effectievere ontwerpen maken voor documentatie workflows. Er is een verbeterde samenwerking tussen projectteams in alle stadia van het ontwerp.  Verder zijn er een reeks aan verbeteringen in de ontwerpproductiviteit die de kwaliteit zullen verhogen van het werken in Revit.

Hieronder de belangrijkste nieuwe functies in Revit 2022:

• Verbeterde samenwerkingen; betere verbindingen met Rhino 3D en Formit Pro.
  • Duidelijke PDF export; deel bestanden makkelijker door Revit weergaven te exporteren.
  • Verbeterde workflows om de productiviteit te vergroten; verschillende manieren om makkelijk projecten op te zetten en te documenteren.
  • Gedeelde parameters in belangrijke schema’s; aandrijfgeometrie en controle over de zichtbaarheid van modelelementen.
  • Verbeterde muurhulpmiddelen; modeleer en bewerk snel en eenvoudig taps toelopende en schuine wanden.
  • Betere ‘rebar’ modellering en detaillering; werk sneller en met meer precisie.

Er is nog veel meer, ontdek het vandaag nog in Revit 2022.

Revit 2022 kopen

Revit, Revit LT en Revit LT Suite zijn vanaf nu te bestellen bij ons. Bekijk snel in onze shop welke versie bij jou past.

Mocht je er nou niet uitkomen of heb je vragen? Bekijk dan eens onze FAQ. Of neem contact met ons op via de chat, telefoon of mail.