De AutoCAD update is beschikbaar. AutoCAD (LT) 2021.1

autocad2021-update

De AutoCAD (LT) 2021.1 update is gelanceerd en beschikbaar voor iedereen. De nieuwe update biedt verbeteringen en nieuwe tools om je werkzaamheden makkelijker te maken en de productiviteit te verbeteren. Lees hieronder wat de veranderingen zijn voor AutoCAD of AutoCAD LT..

Ben je al in het bezit van een AutoCAD of AutoCAD LT abonnement, dan ontvang je automatisch alle nieuwe updates in je Autodesk manage account. Je kunt dan de updates accepteren en meteen aan de slag gaan met de nieuwe functies. Wil je nu snel weten en zien wat er nieuw is binnen AutoCAD, dan kun je in het ‘Help-menu’ van AutoCAD de optie ‘Markeer nieuwe functies’ inschakelen.

Welke updates zijn er en wat is er nieuw in AutoCAD 2021.1

1. Wijzig en synchroniseer je favoriete blokken. Met de nieuwste update kun je verschillende blokken markeren als je favoriet. Zo kun je ze makkelijk terugvinden zonder eerst door alle blokken te moeten zoeken. De favoriete blokken worden automatisch gesynchroniseerd via de cloud op al je apparaten.
  2. Wis makkelijk en snel je bibliotheek. Je kunt nu de volledige lijst met recente blokken die je hebt gebruikt wissen.
  3. Gebruikersinterface is verbeterd bij het gebruik van meerdere beeldschermen. Wanneer je bijvoorbeeld je laptop loskoppelt worden alle vensters automatisch naar dezelfde locatie op het actieve scherm verplaatst.
  4. Help menu is geüpdatet. Een Quick References menu is toegevoegd aan de AutoCAD help. De menu opties zijn op een makkelijke manier te bekijken en altijd beschikbaar. Je kunt op een snelle manier sneltoetsen, software-instellingen en veel voorkomende vragen inzien.

Vandaag nog aan de slag met de nieuwste AutoCAD (LT) licentie

Ben je op zoek naar een nieuwe licentie van AutoCAD of AutoCAD LT. Je kunt deze bestellen op de AutoCAD pagina via de onderstaande button. Koop je deze vandaag dan kun je ook vandaag nog aan het werk met de nieuwste versie van AutoCAD (LT). Je software wordt namelijk gegarandeerd binnen 4 uur geleverd na de aankoop.