AutoCAD ‘’My Insights’’

In AutoCAD 2022.1 krijg je toegang tot ‘’My Insights in AutoCAD’’. Maar wat is dit precies én nog belangrijker, wat voor voordelen biedt het jou?

Krijg persoonlijke inzichten om je productiviteit te maximaliseren

My Insights versterkt de connectie tussen de technologie van de software en jou als gebruiker. Het zorgt ervoor dat je sneller kunt werken en betere resultaten behaald. Het is een soort adviesmotor die gebruik maakt van je individuele gebruikersdata om jou gepersonaliseerde inzichten te geven. Het doel hiervan is dat je geholpen wordt om sneller te werken en nóg vaardiger te worden met AutoCAD. De inzichten zijn beschikbaar in het AutoCAD start-tabblad, zodat je makkelijk nieuwe tips kunt oppikken en toepassen tijdens het ontwerpen en tekenen.

AutoCAD My Insights

Gebruikservaring staat centraal bij AutoCAD

Gebruikers van de software staan centraal bij AutoCAD. Met behulp van geavanceerde technologie helpen ze jou om workflows beter te stroomlijnen. Denk maar eens aan de tijd en moeite die je kunt besparen als je het aantal toetsaanslagen met 10% vermindert, simpelweg door op een andere manier in AutoCAD te werken.

My Insights is gebouwd met technologie die jouw intentie begrijpt door te kijken naar toetsaanslagen en commandogeschiedenis. Met behulp van deze technologie, gecombineerd met data science en machine learning maakt My Insights de juiste beslissingen. Het biedt jou op het juiste moment en in de juiste context waardevolle informatie. My Insights is in februari 2021 getest en gebruikers geven positieve feedback. Zo ontdekten zelfs zeer ervaren gebruikers nieuwe manieren van werken, die hen helpen om de kwaliteit en snelheid te verbeteren.

Waar vind je My Insights in AutoCAD 2022?

Nadat je AutoCAD hebt geïnstalleerd, kun je jouw inzichten vinden door naar het start-tabblad te gaan. In de linker menubalk klik je op My Insights en vervolgens zie je een dashboard met beschikbare inzichten. Controleer dit regelmatig, omdat inzichten continu worden geüpdatet. Op deze manier ben je altijd up-to-date en verbeter je continu jouw werkzaamheden.

AutoCAD My Insights