Gratis toegang tot de AutoCAD web app met het nieuwe web app programma

Autodesk Autocad Webapp

Autodesk probeert zijn gebruikers in deze tijd (Covid-19) te ondersteunen doormiddel van externe werkomstandigheden. Zo hebben ze voor iedereen de AutoCAD webapp toegankelijk gemaakt.

Vanaf 1 juli 2020 biedt Autodesk het nieuwe webapp programma aan, zo heeft iedereen voor een langere periode gratis toegang tot alle tools en opdrachten van de AutoCAD webapp. Het programma is ook beschikbaar voor commercieel gebruik.

Wat kan ik met de AutoCAD webapp

Met de AutoCAD webapp kun je overal op elke computer met AutoCAD werken. Bewerk, maak en bekijk CAD-tekeningen in de webbrowser op elke computer. Je kunt gewoon inloggen en aan werk gaan, er is geen software-installatie vereist.

Functies van de webapp zijn:

• Bewerk en maak tekeningen online; bewerk de geometrie en je hebt de mogelijkheid om objecten te schalen, roteren, selecteren en verplaatsen binnen je tekeningen.
  • Opslaan op internet en mobiel; sla tekeningen op je bureaublad op om ze te bekijken en bewerken in de AutoCAD webapp of mobiele app.
  • Eenvoudige gebruikersinterface; toegang tot gebruiksvriendelijke tekentools en beheer weergaven, eigenschappen en lagen.
  • Opdrachtregel; krijg eenvoudig toegang tot de opdrachtregel
  • Lagen; organiseer je tekeningen met lagen. Je hebt de mogelijkheid deze te maken, vergrendelen, hernoemen en te verwijderen.
  • Externe referenties; xrefs (DWG-bestanden waarnaar wordt verwezen in een tekening) en andere externe referenties zoals afbeeldingen.
  • Metingen en afmetingen; neem metingen en voeg afmetingen toe aan je tekeningen.
Autodesk-Autocad-webapp

Voordelen van de AutoCAD webapp

• Gebruik vanaf elke computer op elke locatie; je hoeft de software niet te installeren je moet alleen via de webbrowser inloggen met je Autodesk account.
  • Snelle workflows; vergeet afgedrukte tekeningen, bekijk en bewerk CAD-tekeningen digitaal in realtime.
  • Ervaar AutoCAD; gebruik de tekenhulpmiddelen en opdrachten die u gewend bent. De web-app is gebouwd met de originele AutoCAD engine.
  • Continue verbonden met je tekeningen; overal toegang tot je DWG-bestanden met de cloud van Autodesk toonaangevende cloudopslagproviders.

Gratis gebruik maken van de webapp

Wil je gratis de AutoCAD webapp gebruiken? Dat kan nu! Klik op de onderstaande button vul je gegevens in, binnen een paar klikken kun jij gebruik maken van de AutoCAD webapp.

Al in het bezit van een AutoCAD (LT) licentie?

De AutoCAD webapp is ook gratis voor elke AutoCAD en AutoCAD LT abonnees. Wanneer je in het bezit bent van een actief abonnement heb je ook toegang tot de webapp en de mobiele app.