CADdiscounter wordt onderdeel van Arkance Systems

Wij hebben groot nieuws! Itannex sluit zich aan bij Arkance Systems. Dit betekent dat CADdiscounter tevens onderdeel is geworden van Arkance Systems. Met CADdiscounter richten wij ons nu op de Benelux. Onze ambitie is om uiteindelijk te groeien naar een Europese meertalige webshop. Om deze ambities nog beter waar te maken zijn we op zoek gegaan naar versterking, zónder dat onze eigen cultuur hierbij verloren gaat.

Wie is Arkance?

Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM- oplossingen voor de sectoren Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance wil de meest vooruitstrevende partij zijn als het gaat om digitaliseren en BIM. Deze ambitie spreekt ons erg aan en sluit goed aan bij de wensen van onze klanten.

Wat betekent dit in de praktijk?

De organisatie CADdiscounter zoals jullie die kennen zal gewoon blijven bestaan. We houden dezelfde mensen, dezelfde producten én dezelfde diensten. Ook kun je ons nog altijd op dezelfde manier bereiken. Het enige dat verandert is dat we jou als klant nog beter kunnen helpen. Naast onze huidige kennis en expertise, kunnen we nu ook gebruik maken van de kennis en expertise van het netwerk van Arkance. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.