AutoCAD 2021 komt eraan! Wat is er nieuw? Dat lees je hier.

AutoCAD 2021

AutoCAD 2021 is nog sneller, gebruiksvriendelijker en uitgebreider dan de vorige versie. Dit maakt dat je nog sneller en efficiënter aan de slag kunt gaan met je project. Hou deze blog in de gaten voor alle updates over AutoCAD 2021.

AutoCAD (LT) 2021 is online!

AutoCAD 2021 is vanaf nu te verkrijgen in onze webshop. Wanneer je AutoCAD koopt kun je ook nog bij de voorgaande software edities zoals AutoCAD 2020. Koop je AutoCAD 2021 licentie nu en ontvang binnen 4 uur de nieuwste software.

Marcus O’Brien directeur AutoCAD productbeheer: “Deze nieuwe release biedt verbeteringen en functies die meteen een verschil maken in efficiëntie en productiviteit.”

Wat betekent de nieuwste versie van AutoCAD voor jou?

Nieuwe features Autodesk AutoCAD 2021

Koop nu AutoCAD 2021 voor betere workflows, gespecialiseerde industrietoolsets en nieuwe automatiseringen om je te helpen de ultieme productiviteit in 2D- en 3D-ontwerp te bereiken.

Wat kun je verwachten van AutoCAD 2021:

• Gespecialiseerde industrietoolsets: Werk productiever met branchespecifieke toolsets voor architectuur, mechanisch ontwerp, 3D-mapping en meer.
  • Web- en mobiele apps: Als je niet op kantoor bent, blijf je verbonden met je werk door AutoCAD-web en mobiele apps. Zo kun je altijd en overal op elk apparaat ontwerpen.
  • Verbeterde productiviteit: Krachtige prestaties, visualiseer Xref-wijzigingen, verbeterde blocks-mogelijkheden en versiebeheer om uw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.

Er zijn vele DWG-bestanden opgeslagen in Google Drive en miljoenen worden elke dag verzonden en geopend. Je kunt vanaf nu DWG-bestanden rechtstreeks in de AutoCAD-webapp openen en ook in de AutoCAD mobile app openen. Je kunt nu ook je Google Drive verbinden in de AutoCAD-webapp, zodat je overal toegang hebt tot je bestanden. Vanaf de voorgaande editie van AutoCAD is het vanaf nu dus mogelijk om de vier meest gebruikte opslag providers te gebruiken met je AutoCAD software.

Autocad 2021 kopen? Dat kan vanaf nu.

AutoCAD 2021 is vanaf nu verkrijgbaar op onze website. Dit geldt ook voor de AutoCAD LT 2021. Je kunt via de onderstaande buttons vandaag nog je nieuwe AutoCAD software kopen.

Gerelateerde blogs

Wil je meer blogs lezen over Autodesk software of onderwerpen die gerelateerd hieraan zijn? Bekijk het totaaloverzicht.