Wat kost AutoCAD?

Een jaarabonnement AutoCAD kost € 1935,-. Een abonnement voor drie jaar kost € 5515,-.  Een AutoCAD 2023 licentie kost omgerekend € 153,- per maand als je als gebruiker een driejarig abonnement afsluit. De prijs is dus afhankelijk van het type abonnement dat de gebruiker kiest. 

Er is ook een gratis versie van AutoCAD die 30 dagen lang gratis te gebruiken is. Deze versie heeft alle functionaliteiten en kan na de gratis periode worden omgezet naar een betaald abonnement. Een AutoCAD licentie koop je via de webshop van AutoDesk Platinum Dealer CADDiscounter.com.

Kan ik korting krijgen op de AutoCAD prijs?

Bij CADdiscounter.com bieden we je graag de beste prijs voor AutoCAD. We maken dus graag een offerte op maat voor je. Via onze Autodesk webshop kun je de offerte aanvragen. 
Autodesk Flash Sale
Autodesk, de maker van AutoCAD heeft regelmatig acties onder de naam ‘Autodesk Flash Sale’. Tijdens de Flash Sale kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op de Autodesk software. Heb je dus geen haast met je aankoop, dan kun je het beste een Flash Sale afwachten zodat je AutoCAD goedkoop kunt kopen. 

 

Wordt het  AutoCAD of AutoCAD LT?

Voordat je overgaat tot de aankoop van AutoCAD is het goed om te weten dat er ook een ‘light’ versie is: AutoCAD LT.  De LT versie is goedkoper en kent een aantal beperkingen ten opzichte van het volledige pakket. Wij hebben een whitepaper voor je gemaakt waar alle verschillen in staan. Via onderstaande link kun het whitepaper gratis downloaden.