Wat kost AutoCAD LT?

Een jaarabonnement AutoCAD LT kost € 460,-. Een abonnement voor drie jaar kost € 1310,-. Een AutoCAD LT licentie kost omgerekend € 37,- per maand als je als gebruiker een driejarig abonnement afsluit. De prijs is dus afhankelijk van het type abonnement dat de gebruiker kiest.

Naast AutoCAD LT is er ook de zogenaamde full version: AutoCAD. Deze versie heeft meer mogelijkheden en dus ook een andere prijs. Een AutoCAD licentie koop je via de webshop van AutoDesk Platinum Dealer CADDiscounter.com.

Deze prijzen gelden voor de 2023 versie.

AutoCAD LT goedkoop kopen?

Bij CADdiscounter.com bieden we je graag de beste prijs voor AutoCAD LT. We maken dus graag een offerte op maat voor je. Via onze Autodesk webshop kun je de offerte aanvragen. 

Autodesk Flash Sale
Als officieel Autodesk Platinum Dealer bieden wij je regelmatig acties onder de naam ‘Autodesk Flash Sale’. Tijdens de Flash Sale kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op de Autodesk software. Kan je aankoop dus nog even wachten? Dan kun je het beste een Flash Sale afwachten zodat je AutoCAD LT goedkoop kunt kopen. 

 

Wordt het  AutoCAD of AutoCAD LT?

Voordat je overgaat tot de aankoop van AutoCAD is het goed om te weten dat er ook een ‘light’ versie is: AutoCAD LT.  De LT versie is goedkoper en kent een aantal beperkingen ten opzichte van het volledige pakket. Wij hebben een whitepaper voor je gemaakt waar alle verschillen in staan. Via onderstaande link kun het whitepaper gratis downloaden.