AutoCAD gratis downloaden. Dit is wat je moet weten

Wil je AutoCAD eerst proberen voordat je het koopt? Dan is de gratis AutoCAD ideaal voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe het downloaden van AutoCAD werkt.

AutoCAD download: zo werkt het

Via onze webshop kun je AutoCAD gratis downloaden. Kies hiervoor de versie die je wilt proberen:

Zo download je je gratis versie van AutoCAD:

1. Kies de gewenste gratis versie in onze webshop. Heb je twijfels of weet je niet welke versie je nodig hebt? Verdiep je dan eerst in de verschillen tussen AutoCAD en AutoCAD LT. Wij hebben er een handige download van gemaakt. Die vind je hier.
  2. Via de winkelmand kun je de versie bestellen. Je doorloopt het bestelproces maar hoeft uiteraard niets te betalen voor de gratis versie van AutoCAD 😀
  3. Na het doorlopen van het bestelproces krijg je direct een mail met een link waarmee je de AutoCAD bestanden kunt downloaden.
  4. Na het downloaden kun je de software meteen installeren. Hier staat hoe dat werkt. Doorloop de stappen voor de Windows of de installatie op een Mac op de betreffende pagina’s daarvoor.
  5. Wil je meer weten over de mogelijkheden van AutoCAD? Lees dan ook eens onze blogs over de mogelijkheden van AutoCAD.

Met de gratis AutoCAD trial kun je AutoCAD en/of een van de branchespecifieke toolsets 30 dagen lang proberen. Ontdek bijvoorbeeld hoe het gebruik van een gespecialiseerde toolset je werk kan versnellen. De trial versie is een volledig werkende versie en is 30 dagen lang gratis te gebruiken. Na de proefperiode is er geen verplichting tot koop.