AutoCAD 2023 voor MAC

Gestroomlijnde workflows en verbeterde automatisering: AutoCAD 2023 voor MAC

AutoCAD 2023 voor MAC en AutoCAD LT 2023 voor MAC zijn al
een tijdje verkrijgbaar en beschikken over nieuwe features en updates die de
samenwerking en automatiseringen verbeteren. Hiermee bespaar je tijd en
verbeter jij je productiviteit.

Als je AutoCAD 2023 of AutoCAD LT 2023 aanschaft, krijg jeautomatisch toegang tot de web app en mobiele apps. Op deze manier heb je overal én altijd toegang tot AutoCAD: op kantoor, onderweg of thuis. 

Makkelijker feedback geven met Trace

Samenwerkingen worden steeds complexer en dus is het belangrijk om dit goed te stroomlijnen, op ieder apparaat. Trace is een soort virtueel overtrekpapier dat over de tekening wordt gelegd, zodat de andere projectleden direct feedback kunnen geven. DWG-bestanden markeer je eenvoudig zonder de bestaande tekening te wijzigen.

AutoCAD Trace

Verhoog de nauwkeurigheid door automatisering met Count

Automatisering is één van de innovaties waarmee je jouw productiviteit kunt verhogen en je werk sneller gedaan krijgt. De Count-functie in AutoCAD voor MAC automatiseert het tellen van blokken of geometrie om tijd te besparen en fouten te verminderen.

Met Count hoef je minder handmatig te tellen en verlaag je het risico op verkeerde bestelhoeveelheden. Gebruik de functie om blokken, objecten binnen een gebied of een specifiek objecttype te tellen.

Verbeter het samenwerkingsproces met Share

Met Share deel je eenvoudig tekeningen met je team en collega’s, rechtstreeks van AutoCAD MAC. De nieuwe Share-functie werkt vergelijkbaar met ENTRANSMIT-commando.

Share maakt het mogelijk om verschillende toegangsniveaus te selecteren, zoals ‘’alleen bekijken’’ of ‘’bewerken’’.

AutoCAD Share

Cutbase commando

Nieuw in AutoCAD 2023 voor MAC is het Cutbase-commando. Hiermee kopieer je geselecteerde objecten, samen met een gespecificeerd basispunt, naar het klembord. Vervolgens kun je ze uit de tekening verwijderen, waardoor je jouw workflow vereenvoudigt.

Koop AutoCAD 2023 voor MAC.