Software

Wat zijn de minimale systeem eisen?

Om de software te installeren op de werkstation, zijn een aantal systeem eisen noodzakelijk. Bekijk hieronder welke dit per product zijn: AutoCAD 2021: knowledge.autodesk.com AutoCAD LT 2021: knowledge.autodesk.com Civil 3D 2021: knowledge.autodesk.com Revit en Revit LT 2021: knowledge.autodesk.com

Lees meer

Hoe sluit de software op elkaar aan?

Samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Door het toepassen van BIM (Building Information Model) kunnen alle partijen in een project online samenwerken. Door 2D tekeningen of 3D modellen

Lees meer

Kan ik (volume) korting krijgen?

De software van Autodesk wordt voor vaste prijzen aangeboden. Er zijn terugkerende aanbiedingen. Hou onze “acties” pagina in de gaten voor lopende aanbiedingen.  Wij kijken

Lees meer

Is upgraden verplicht?

Als abonnee heb je altijd toegang tot de recentste updates, maar je bepaalt zelf of en wanneer je wilt upgraden. Indien nodig heb je ook

Lees meer