Samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Door het toepassen van BIM (Building Information Model) kunnen alle partijen in een project online samenwerken. Door 2D tekeningen of 3D modellen te delen via BIM 360 kan efficiënt gecommuniceerd worden. Je slaat documenten op in de cloud (BIM 360) en overal ter wereld is het bestand beschikbaar voor jou en je collega’s. Daarnaast is er een naadloze workflow tussen de verschillende software. Wijzig je iets in de designfase, dan wordt deze wijziging direct aangepast in de daaropvolgende fases en systemen.