Autodesk heeft sinds een aantal jaren de goedkopere LT-versie van AutoCAD, Revit en Maya op de markt gebracht.

Als voorbeeld nemen we AutoCAD LT. Deze LT-versie is een zeer betrouwbare software met krachtige 2D-tekenhulpmiddelen en versnelt je ontwerpproces. De LT-versie kan prijstechnisch, in vergelijk met de full-version AutoCADeen interessante optie zijn. Met AutoCAD LT kan je:

• Documenteren; Documenteer uw ideeën en ontwerpen nauwkeurig met behulp van een uitgebreide reeks 2D teken- en detailleringstools.
  • Samenwerken; Creëer bestanden in het originele DWG-bestandstype, zodat u uw werk naadloos kunt delen met collega’s en klanten.
  • Optimaliseren; Dankzij de menu- en de gebruikersinterfaceopties werkt deze software voor het maken van concepten zoals u dat wilt.
  • Tekenhulpmiddelen; Gebruik standaardvormen als lijnen, polygonen, bogen, cirkels en ellipsen om eenvoudige of complexe 2D-tekeningen te maken.
  • Wijzig bestaande geometrie; Met commando’s als stretch, scale en rotate. Maak nieuwe commando’s aan voor objecten, kopiëren, offsetten en spiegelen.
  • Sla 2D tekenbestanden op en deel ze; Vertrouw op de integriteit en betrouwbaarheid van je gegevens dankzij de DWG-technologie van Autodesk.
  • Publiceren en plotten; Creëer een multisheet DFW-, DWFx-, Pdf-bestand of creëer een papieren tekenset

Download gratis onze AutoCAD bundel om de exacte verschillen te ontdekken.