Ja, dat kan zeker! Om met je software te werken, moet je het programma op minimaal 1 werkplek installeren, dit zal waarschijnlijk de PC/laptop zijn waar het vaakst mee gewerkt wordt. Daarnaast biedt Autodesk de mogelijkheid om de software op 2 andere werkplekken te installeren. Zo kan je bijvoorbeeld de software gemakkelijk op kantoor, thuis en op de laptop (voor onderweg) gebruiken. Let wel op dat de software op naam geregistreerd is en alleen de persoon mag inloggen op wiens naam het staat. Het is dus ook niet mogelijk om op 2 verschillende werkplekken tegelijkertijd in te loggen.

Ik heb een netwerklicentie met een actieve subscription
De contracthouder dient naar manage.autodesk.com te gaan om daar bij het gewenste pakket een ‘home user license’ aan te vragen.