Inventor 2022, wat is er nieuw?

Inventor 2022 blog

Autodesk Inventor 2022 is er. Wat kun je verwachten van de nieuwste versie van Inventor. Inventor 2022 levert productverbeteringen, updates en nieuwe functionaliteiten waarmee je in minder tijd betere producten kunt bouwen. Lees alles over deze nieuwste update van Autodesk in onze blog.

Inventor 2022 is online

Wil je nu gelijk Inventor 2022 kopen? Dit kan via onze webshop. Wanneer je Inventor Professional koopt via de website, dan krijg de nieuwste versie binnen 4 uur geleverd.

Heb je nu een bestaande licentie en moet je deze bijna verlengen? Je kan de Inventor renewal kopen bij ons in de webshop, of neem contact met ons op.

Wat is er nieuw?

Ontdek wat er nieuw is in Inventor 2022. De nieuwste versie zit vol met door gebruikers aangevraagde updates en verbeteringen waarmee je het ontwerp proces eenvoudig beheert, je gekoppelde engineerworkflows versnelt en aantal herhalen taken beperkt. Inventor 2022 biedt de prestaties en functionaliteit die je verwacht van een professionele engineering- en ontwerptool.

Hieronder de belangrijkste nieuwe functies:

• Modelstatussen – onderdelen; Beheer productiebewerkingen, dimensionale variaties en vereenvoudigde weergaven allemaal in één onderdelenbestand.
  • Modelstatussen – assemblages; Maak meerdere weergaven van een assemblage in één document, zodat u vereenvoudiging van configuraties en modellen kunt beheren.
  • Verbeterde Revit samenwerking; Werk samen aan meerdere BIM-projecten met verbeterde tools voor vereenvoudiging en sla Revit-projectbestanden op in Inventor.
  • Tekenverbeteringen; Gebruik de cameraweergaven, productie-informatie en belichtingsstijlen van uw 3D-model in uw 2D-tekenweergaven.
  • Productiviteit en prestaties; Profiteer van de verbeterde prestaties bij het bewerken van grote assemblages en verhoogde productiviteit voor veelgebruikte functies.
  • Installatie en implementatie; Zorg ervoor dat iedereen in uw team de nieuwste versie gebruikt via de nieuwe installatie- en implementatiemogelijkheden.

Bekijk hieronder de video met de nieuwste functies binnen Inventor 2022.

Wil je alle (nieuwe) functionaliteiten weten van Inventor en van voorgaande versies? Bekijk de pagina met alle functionaliteiten.

Vragen?

Heb je vragen over Inventor? Of over andere zaken voor je Autodesk software, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.