Je kunt jouw software downloaden via account.autodesk.com. Mocht je er nou niet uitkomen? Bekijk dan eens de handleiding op de pagina software downloaden.

De persoon, bekend als contractmanager bij Autodesk, kan alle gegevens zien van het bedrijf. De contractmanager kan ook aan andere collega’s bepaalde rechten toekennen.

Onder het tabje: management > products staat alle software waar de klant recht op heeft onder het actieve subscription contract. Voor elk product staat een “>” teken. Door hierop te klikken klapt er een menu uit. Hierin worden alle versies (jaargangen) van de software zichtbaar, met daarbij het serienummer en de productkey. Tevens vind je onder elk jaargang een eigen download knop.