1. Selecteren
Selecteer het gewenste product, kies de looptijd (12 of 36 maanden), het aantal gebruikers (seats) en of er installatie hulp benodigd is. Klik vervolgens op winkelwagen.

Winkelwagen selecteren

2. Winkelmandje
In de winkelwagen controleer je je bestelling en kan je eventueel zaken wijzigen. Heb je een kortingscode? Vul deze dan in het kortingscodes venster in. Klik vervolgens op Doorgaan naar Kassa.
Winkelmand

3. Factuurgegevens
Heb je al een account? Dan kan je direct inloggen op onze website, de gegevens zijn dan al bij ons bekent. Nieuw bij CADdiscounter? Vul alle factuurgegevens in en maak een account aan voor toekomstige bestellingen.
Kies de betalingswijze en controleer nogmaals de bestelling. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en plaats de bestelling.

*Let op: de softwarelicentie is naam geregistreerd, de licentie wordt verzonden naar dit opgegeven emailadres. Dit kan je later altijd nog aanpassen, zie ‘Kan ik een licentie kopen voor iemand anders?’
Betaalgegevens

4. Afronden

Doorloop de stappen van de betaalinstructies. Zodra de betaling voltooid is, heb je de licentie(s) aangekocht. Je hoeft nu niks meer te doen. Ons geautomatiseerde proces neemt het nu van je over.

*Let op: wanneer je een bestelling plaatst tijdens een kortingsactie (flashsale) kan je hier alleen gebruik van maken wanneer de betaling voltooid is. Op factuur betalen kan uiteraard, maar let op dat de betaling binnen de actieperiode moet plaatsvinden.

5. Bevestiging

Je ontvangt van ons een bevestiging van de aangekocht software in de vorm van een factuur (altijd handig voor de administratie). Binnen maximaal 4 uur ontvang je je licentie per mail. Je kan de licentie direct activeren en installeren. Hoe je dat doet lees je bij: ‘Hoe installeer ik mijn Autodesk Software?’

Factuur