Indien je meerdere Desktop Subscription licenties van een product of suite aankoopt, kun je andere gebruikers uitnodigen. Administrators kunnen door middel van de ‘Users’-pagina gebruikers toelaten om:

• producten en diensten te downloaden of te gebruiken
  • web support tickets te bekijken of aan te maken
  • indien je ook Advanced Support hebt aangekocht, gebruik te maken van de extra ondersteuningsmogelijkheden

Gebruiker toevoegen
Om gebruikers uit te nodigen, klikt je rechts op ‘Add Users’ en vul je de gegevens in. Indien ze nog geen Autodesk Account hebben, zal dat automatisch worden aangemaakt. Als je verschillende gebruikers tegelijk wil toevoegen, kun je gebruik maken van de ‘Bulk Add’-functie om tot 50 gebruikers tegelijk uit te nodigen.

In de volgende stap kun je de rechten van de gebruiker bepalen. De gebruikers zullen automatisch een e-mail ontvangen om hen te informeren dat hun machtigingen werden aangepast. Zij kunnen dan inloggen op hun Autodesk Account om gebruik te maken van de producten en diensten waartoe jij hen toegang hebt verleend. Indien je later nog machtigingen wilt wijzigen, kun je één of meerdere gebruikers uit de lijst selecteren en op ‘Actions’ klikken om hun niveau van toegang in te stellen.