Keep the accountmanager away from you!

Afstand werken

De trend voor 2020 zou zijn dat steeds meer mensen op afstand zouden gaan werken. Gezien de huidige actualiteit (COVID-19) en hierin de norm om thuis te werken, groeit dit aantal alleen maar harder. Waarom de accountmanager weglaten😉? Omdat we afstand van elkaar houden, meer thuiswerken en omdat het natuurlijk tijd en geld scheelt!

“Hebben wij dan een hekel aan accountmanagers? Natuurlijk niet!”

Fysiek vs Digitaal

Wij helpen je graag bij het aanschaffen van de juiste software. Dit doen we niet door eindeloos te praten over koetjes en kalfjes, liters koffie te drinken en om de week een lunchafspraak in te plannen.

Bij ons kun je met je telefoon, computer, tablet waar dan ook ter wereld je software kopen, downloaden en installeren. Dit alles in een ‘mum van tijd’, 24 uur en 7 dagen per week. Binnen 4 uur kun je al met de software aan de slag. Wil je advies over het product? Dat kun je vinden op onze website of via de chat en telefoon. Eén van onze medewerkers denkt graag met je mee (op afstand!).

“As easy as ordering pizza!”

Het gemak, snelheid en het juiste product

Wij proberen het op afstand werken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door het brede assortiment aan Autodesk software, zoals AutoCAD, Revit maar ook voor de Media & Entertainment branche zoals Maya en 3ds Max. Met dit assortiment spreken wij een brede groep gebruikers aan die hun werkzaamheden vanaf elke locatie kunnen uitvoeren. Klanten kunnen bij ons binnen een paar klikken aan de slag. Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen 4 uur aan de slag met je nieuwe software.

“Beste product, scherpste prijs en snelste levertijd”

Besparing

Eén dag extra per week thuiswerken levert bedrijven jaarlijks een besparing van 1.6 miljard euro op. Deze besparing komt voort uit verlaging van reiskosten, schoonmaakkosten, kantoorhuur en elektriciteit.

Geld uitgeven