Autodesk subscription

Wil jij nooit te veel betalen voor je Autodesk software en toegang hebben tot de laatste updates? Dan is een Autodesk subscription perfect voor jou. Het is eigenlijk een ander woord voor abonnement of licentie. Het is een flexibele manier om met Autodesk software te werken. Met een Autodesk subscription krijg je altijd toegang tot de nieuwste versies van de software.

Het afsluiten van een abonnement is gemakkelijk en snel geregeld, zonder dat je hiervoor grote investeringen hoeft te doen.

Flexibele Autodesk licenties

Binnen een bedrijf zijn er continu veranderingen. Het kan voorkomen dat je (tijdelijk) meer licenties nodig hebt doordat je bijvoorbeeld een grote order hebt gescoord. Je wilt je licenties dan snel en gemakkelijk kunnen opschroeven. Met een subscription is dit mogelijk. Als de opdracht vervolgens succesvol is afgerond en de licenties niet meer nodig zijn, vervalt de extra licentie na de abonnementsperiode.

Wat kun je verwachten van een Autodesk Subscription?

·       Flexibele abonnementsperiode
Je sluit een abonnement af voor de periode van één of drie jaar.

·       Toegang voor één gebruiker
Met één abonnement heeft één persoon toegang tot de software. De software wordt gekoppeld aan een e-mailadres, waardoor het goed te beheren is.

·       Altijd werken met de nieuwste software
Als je een abonnement neemt, heb je altijd toegang tot de productreleases en updates. Je werkt dus altijd met de nieuwste software.

·       Automatisch toegang tot voorgaande versies
Je kunt eerdere versies van Autodesk softwareproducten downloaden en gebruiken.

·       Gebruik je software ook thuis
Je kunt de huidige én eerdere versies van de software ook thuis op je computer gebruiken. Dit kan tot maximaal drie apparaten per licentie, waarbij je moet inloggen met het e-mailadres waarop de licentie is afgesloten.

·       Wereldwijd gebruik maken van de software
Ga je op vakantie, maar wil je wel blijven werken? De software en services zijn wereldwijd te gebruiken.

·       Desktop Software
Je moet de software lokaal op jouw apparaten installeren, dus niet in de cloud.

·       Cloud Services
Met een abonnement kun je wel gebruik maken van de cloud services van Autodesk.

Aan het werk met Autodesk software

Als je een abonnement hebt afgesloten, ontvang je een bevestiging via een e-mail. Vanaf dit moment kun je de licentie op een lokale computer activeren. Dit kan tot een maximum van drie werkstations (bijvoorbeeld de computer op het werk, je iPad en je laptop thuis). De software mag op deze apparaten alleen door jou gebruikt worden en niet tegelijkertijd draaien. Op het moment dat het abonnement eindigt, kun je de software niet meer gebruiken. Dit kun je uiteraard voorkomen door de software op tijd te verlengen. Je kunt licenties eenvoudig online beheren in het Autodesk Account. Binnen 4 uur een Autodesk Subscription regelen? Bekijk hier Autodesk software. Heb je nog vragen? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op.