Autodesk Fusion 360 is de complete oplossing voor productontwikkeling

Autodesk-Fusion-360

Fusion 360 is de complete oplossing voor productontwikkeling. Eén product met onbeperkte mogelijkheden. Breng producten sneller op de markt en beïnvloed je resultaten door een verbonden productontwikkelingsproces.

“Geïntegreerde CAD-, CAM- en CAE-software”

Breng ontwerp, engineering en productie onder in één platform

Fusion 360 is een flexibele modelleeromgeving voor je producten. Met één gelijkvormig platform worden de stappen in je werkproces vereenvoudigd. Ontwerpers en ingenieurs hebben de mogelijkheid om 3D- ontwerpen te creëren en dit te kunnen delen via de cloud met anderen. Met Fusion 360 koppel je dus het hele productontwikkelingsproces aan één platform in de cloud.

Maak een einde aan uw onsamenhangende productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in uw workflow vereenvoudigd.

Mogelijkheden binnen Fusion 360

Autodesk Fusion 360 bundelt in een gebruikersvriendelijke omgeving alle facetten van concept tot en met productie-aansturing. Maak je 3D ontwerp snel en eenvoudig binnen een overzichtelijke 3D omgeving. Creëer samenstellingen, exploded views, stuklijsten en 2D werktekeningen. Tevens plaatwerk en plaatwerkuitslagen, surface modelling en freeform modelling zijn elementen die standaard in Autodesk Fusion 360 te vinden zijn.

De verregaande mogelijkheden van de visualisatie omgeving van Autodesk Fusion 360 bieden de gebruiker de mogelijkheid om zeer snel, fotorealistische renderingen te maken, op basis van state of the art render engines die zelfs binnen de filmwereld worden gebruikt.

Naast deze functies bevat Autodesk Fusion 360 diverse geïntegreerde tools voor validatie (FEA & Temperatuur) en productie voorbereiding (CNC/CAM) zoals: 3D Printen, Draaien, Frezen of Lasersnijden en het inlezen van diverse bestandsformaten en PDB layouts.

De unieke mogelijkheden van Generative Design bieden de gebruiker binnen Autodesk Fusion 360 de mogelijkheid om een product design te laten berekenen door gebruik te maken van (Artificial Intelligence). Gebaseerd op selecties zoals beschikbare fabricage techniek, sterkte, gewicht of materialen worden vervolgens tientallen potentiële producten gegenereerd. Autodesk Fusion 360 werkt als standalone programma op uw computer waarbij de ontwerpen middels een beveiligde cloud omgeving met andere gedeeld kunnen worden en men als team kan samenwerken.

Autodesk Fusion 360 is het enige programma voor al uw design, engineering en productiezaken. Hieronder een kleine opsomming van de functionaliteiten:

  • Ontwerp – Schetsen, Modellering
  • Elektronica
  • 3D- modellering
  • Simulatie
  • Samenwerking
  • Documentatie
  • Snelle prototyping
  • Productie
  • Generatief ontwerp

Autodesk Fusion 360 gebruiken? Binnen 4 uur een werkende licentie!

Bij CADdiscounter heb je binnen 4 uur een werkende licentie. Rond je de bestelling vandaag af? Kun je hem later op de dag nog gebruiken. Bekijk de mogelijkheden van Fusion 360 of bestel hem eenvoudig en snel via onderstaande button. 

Heb je vragen of het Autodesk Fusion 360? Of over andere producten van Autodesk. Neem dan contact met ons op via de chat of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden je vraag direct.