Agacad specialist in BIM-oplossingen, sluit zich aan bij Arkance.

Agacad Arkance

ARKANCE, een dochteronderneming van de GROUP MONNOYEUR, een snelgroeiende Europese leider op het gebied van digitale transformatie in de bouw en de industrie, kondigt de overname aan van AGACAD, een in Litouwen gevestigde uitgever van BIM-oplossingen. 

Agacad – BIM-software en Autodesk Revit apps

AGACAD, dat 30 jaar geleden werd opgericht, is altijd een pionier geweest van nieuwe technologieën op het gebied van de bouw. In dit kader en in samenwerking met BIM-experts ontwikkelde dit bedrijf het grootste aanbod aan Autodesk Revit expert tools ter wereld. In 2018 benoemde Autodesk AGACAD als een van zijn beste “AEC Industry Partners” – referentiepartners die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van oplossingen die de functionaliteiten van zijn software verrijken.

Agacad is een ontwikkelaar van de industrie gerichte BIM-technologieën, een distributeur van CAD en BIM-software, en een leverancier van consulting en training diensten voor BIM-professionals.

Wat betekent dit voor CADdiscounter?

Als onderdeel van Arkance kunnen wij door deze overname gebruik maken van de expertise die Agacad te bieden heeft. Hierdoor kunnen wij ons productaanbod versterken. De tooling en software van Agacad kun je bestellen via onze shop

Vragen over Agacad? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.