AutoCAD vs Bricscad, waarom AutoCAD de beste keus is!

We weten allemaal dat AutoCAD het meest gebruikte 2D & 3D CAD-programma is onder de gebruikers. Het is het meest gebruikte tekenprogramma van de afgelopen jaren. Verspil geen tijd met imitatie of namaak CAD-programma’s zoals Bricscad. Geen AutoCAD Alternatief komt namelijk in de buurt.

AutoCAD vs BricsCAD

Waarom AutoCAD? Top 5 redenen om AutoCAD te gebruiken.

  1. Door AutoCAD te gebruiken bespaar je op je ontwerptijd.

Met de branche specifieke toolsets van AutoCAD kun je als gebruiker tijd besparen met de ingebouwde workflows. Er zijn honderdduizenden functies en standaardonderdelen die je helpen om efficiënt te werken.

  1. Met AutoCAD automatiseer je meer processen dan welke andere CAD-software dan ook.

Met de bibliotheek van AutoCAD met API’s en met de LISP-functionaliteit kun je vervelende en tijdrovende taken automatiseren. Je kunt je eigen apps ontwikkelen of een keuze maken uit duizenden beschikbare app in de Autodesk app store die het werk makkelijker maken.

  1. AutoCAD bied je de beste gegevens betrouwbaarheid en compatibiliteit voor je DWG bestanden.

Het .DWG bestandsformaat is gemaakt voor AutoCAD door Autodesk. Je raad het al, AutoCAD bied je dus ook de beste, mees efficiënte en nauwkeurige manier om DWG’s te bewerken en te bekijken ten opzichte van elk ander CAD-alternatief.

  1. Pas je CAD-bestand aan of pas een update toe waar en wanneer je wil met de AutoCAD web en mobiele app.

Voorkom vertragingen in de communicatie, dit door het gebruik van de AutoCAD apps  (Web app en mobiele app) die perfect samenwerken op verschillende platformen.

  1. Bespaar tijd door je toekomstige personeel te trainen met AutoCAD.

AutoCAD is het standaard programma waar bijvoorbeeld studenten mee leren werken en dat ze kennen. Bespaar jezelf dus trainingstijd. Alternatieve CAD-programma’s gebruiken weer een andere werkwijze met andere workflows en nieuwe begrippen. Hierdoor zul je weer opnieuw het programma moeten leren kennen om het jezelf eigen te maken.

Download hieronder de PDF waarom je voor AutoCAD kiest

 

 

Mocht je verder vragen hebben over het bovenstaande? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste software.