Gratis Autocad LT downloaden

Autocad LT 2023 gratis downloaden

Maak met Autocad LT nauwkeurige tekeningen in 2D en 3D met CAD-software van AutoCAD. AutoCAD bevat industriespecifieke functies voor onder andere architectuur en werktuigbouwkunde.

Download Autocad LT via de CADdiscounter.com estore en werk 30 dagen gratis met de volledig werkende versie.

Leuk om te weten: je ontvangt de download link binnen enkele minuten en je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief met Autodesk tips & tricks. Je kunt je hiervoor uiteraard altijd weer uitschrijven.

Download gratis Autocad LT

Download een gratis AutoCAD LT testversie voor Windows of Mac. Ontdek hoe je 2D-tekeningen maakt met de gratis tutorials en leermiddelen voor AutoCAD LT. Of kies voor de gratis download van de volledige versie van Autocad.

Dus ontdek de voordelen van het meest gebruikte ontwerpprogramma en werk 30 dagen gratis met Autocad.

Wat is het verschil tussen de versie Autocad LT en de versie Autocad?

Omdat je misschien twijfels hebt over welk pakket je nodig hebt, hebben we een goodiebag gemaakt met daarin alle informatie over de verschillen tussen Autocad LT en Autocad. Download de goodiebag hier.

Vragen over Gratis Autocad

Heb je vragen over de gratis download van Autocad LT? Doorzoek de Autocad LT-FAQ voor alle antwoorden.

Gratis Autocad LT FAQ

• Kan ik verschillende add-ons en plugins gebruiken voor AutoCAD?
    Er zijn verschillende add-ons en plugins voor AutoCAD ontwikkeld. Deze werken ook goed samen in combinatie met AutoCAD. De plugins of add-ons zijn niet tegebruiken in combinatie met een AutoCAD LT variant. Let dus op bij de aankoop van je nieuwe licentie dat wanneer je hier gebruik van maakt dat je altijd een volledige AutoCAD licentie nodig zal hebben.
  • Repair of Re-install uitvoeren
    Door het uitvoeren van een repair of re-install wordt de software gereset. Alles zal worden teruggezet naar de installatie instellingen. Ga naar het configuratiescherm en zoek onder programma’s naar de software welke problemen geeft. Klik vervolgens op ‘verwijderen/ wijzigen’. Nu zie je een scherm met de opties repair/ re-install en remove. Klik hier op repair/ reinstall.
    • Repair: Bij het uitvoeren van een repair, worden de bestanden in het register gewijzigd zoals dit bij de installatie wordt ingesteld.
    • Re-install: Wanneer een repair mislukt, voer dan een re-install uit. Zo wordt het register herstelt naar de installatie instellingen. Daarnaast worden alle bestanden van de originele installatie opnieuw uitgevoerd.
    Voorwaarde om een repair en/of re-install uit te voeren, is dat de originele installatiebestanden op het werkstation aanwezig moeten zijn. Standaard is dit de map: C:\Autodesk\<software+versie>. Is deze map niet aanwezig, kan er geen repair en/of re-install uitgevoerd worden en is het aan te raden om de software te verwijderen en een nieuwe installatie uit te voeren middels de browser download.
  • Waar kan ik mijn Autodesk software downloaden?
    Je kunt jouw software downloaden via account.autodesk.com. Mocht je er nou niet uitkomen? Bekijk dan eens de handleiding op de pagina software downloaden. De persoon, bekend als contractmanager bij Autodesk, kan alle gegevens zien van het bedrijf. De contractmanager kan ook aan andere collega’s bepaalde rechten toekennen. Onder het tabje: management > products staat alle software waar de klant recht op heeft onder het actieve subscription contract. Voor elk product staat een “>” teken. Door hierop te klikken klapt er een menu uit. Hierin worden alle versies (jaargangen) van de software zichtbaar, met daarbij het serienummer en de productkey. Tevens vind je onder elk jaargang een eigen download knop.